KirkeKino

Gå i biografen med en ven i Nr. Aaby Bio

 

 

Film i 2023-2024

En mulighed for dig, der gerne vil gå i biografen sammen med andre. Det er et samarbejde mellem de 7 sogne og de frivillige i Nr Åby Bio – oplæg og samtale ved Vita Andreasen. Der er kaffe på kanden, når du kommer.

 – det er inspirerende at gå i biografen med andre

 

’Ustyrlig’

Lørdag, 23. september kl. 10

I det danske drama ’Ustyrlig’ er året 1933, den 17 årige Maren elsker fest, farver, kærlighed og eventyr. Dog bliver hun af sin mor dømt vild og uregerlig, og det fører til, at myndighederne erklærer hende ’lettere åndssvag’. Maren bliver sendt til kvindeanstalten på Sprogø med det formål, at hun skal lære at opføre sig ordentligt.

Det er en film, der gør indtryk og som alle må se.

 

 

 

'Den store stilhed'

– årets vinder af Gabrielsprisen

Lørdag, 18. november kl. 10

Filmen 'Den store stilhed' handler om Alma, der lever et stille liv i et katolsk kloster. Kort før hun skal aflægge sine evige løfter som nonne, dukker hendes storebror Erik pludselig op uanmeldt. Han vil have sin del af arven efter deres far. Hans ankomst ripper op i en hemmelig tragedie fra fortiden, og alt imens ceremonien nærmer sig begynder Alma at miste fodfæstet. Hun har pludseligt svært ved at mærke den Gud, der skulle frelse hende.

 

 

 

'HÅB'

VANDT
GABRIELS PRISEN I 2021


Lørdag 27. januar kl 10 i Nr. Aaby Bio


Filmen begynder lidt før jul og slutter et par dage inde i det nye år. Det bliver en ekstraordinært hård juletid for det karrieretravle middelklasse-par Anja og Tomas samt deres børn. En tidligere lungekræft har spredt sig i Anjas krop og sidder som en svulst i hjernen. Håbet synes ude, for Anja har fået at vide, at hun i værste tilfælde kun har tre måneder tilbage at leve i.
Fortællingen er baseret på instruktørens eget kræftforløb, og det giver ifølge flere anmeldere filmen en særlig troværdighed og ægthed.

Blandt de medvirkende er
Andrea Bræin Hovig og Stellan Skarsgård. Instruktør er Maria Sødahl.

 

Kirkekino er et samarbejde mellem de 7 sogne: Nr. Åby, Asperup – Roerslev og de 4 kirker. Og filmen vises af frivillige i Nr. Åby Bio.  Efter en kort introduktion ser vi filmen sammen, og Vita Andreasen leder samtalen efter filmen – ofte har andre set noget andet, end du selv så. Det er inspirerende. Det er gratis at være med, de frivillige i biografen laver kaffe og the, og der kan købes pop corn, slik og chokolade.

Det er de frivillige i Nr Aaby Bio, der stiller sig til rådighed for os denne formiddag – kom og tag familien eller en ven eller veninde med. Det er gratis at være med. 

 

Vi bliver klogere på vores egen eksistens, når vi ser film sammen.

Et samarbejde mellem vores 7 sogne og Nr. Aaby Bio.

Fri entré