KirkeKino

Gå i biografen med en ven i Nr. Aaby Bio

 

 

Film i 2024

En mulighed for dig, der gerne vil gå i biografen sammen med andre. Det er et samarbejde mellem de 7 sogne og de frivillige i Nr Åby Bio – oplæg og samtale ved Vita Andreasen. Der er kaffe på kanden, når du kommer.

 – det er inspirerende at gå i biografen med andre

 

’Synkefri’

Lørdag, 20. april kl. 10.00

 

Den danske spillefilm: ’Synkefri’ handler om et voldsomt skibsforlis i Hirtshals. Filmen følger en familie, der ved ulykken mister en ægtemand og en far. Skuespilleren Sylvester Byder spiller den 17-årige Henrik, der er i sorg over faderens død. Det er instruktøren Christian Andersens anden spillefilm.

 

I alt ni mænd mistede denne aften livet på havet i det voldsomme vejr, da redningsbåden RF2 sejlede ud for at hjælpe den nødstedte fiskekutter, kæntrer den også.

 

Det er en film om tidligt forældretab. Den unge teenager Henrik mister sin far, og ikke nok med det, faderen, der er redningsbådens kaptajn, får skylden for, at det går så grueligt galt.

 

Da Henrik får mistanke om, at RF2 faktisk var dårligt bygget – på trods af, at den skulle være synkefri – sætter han alt ind på at afsløre komplottet. Han får hjælp fra en af Vendsyssel Tidendes journalister.

 

Kirke Kino er et samarbejde mellem de 7 sogne og Nr. Aaby Bio’s frivillige.

 

Der er kaffe på kanden før filmen, og der kan købes slik og chokolade i kiosken.

Vita Andreasen fra De 4 kirker kommer med en kort introduktion, og efter filmen leder hun samtalen om filmen.

 

Inviter din nabo eller ven/veninde med. Det er gratis at være med.

Menighedsrådene ved de 7 sogne

 

 

 

 

Kirkekino er et samarbejde mellem de 7 sogne: Nr. Åby, Asperup – Roerslev og de 4 kirker. Og filmen vises af frivillige i Nr. Åby Bio.  Efter en kort introduktion ser vi filmen sammen, og Vita Andreasen leder samtalen efter filmen – ofte har andre set noget andet, end du selv så. Det er inspirerende. Det er gratis at være med, de frivillige i biografen laver kaffe og the, og der kan købes pop corn, slik og chokolade.

Det er de frivillige i Nr Aaby Bio, der stiller sig til rådighed for os denne formiddag – kom og tag familien eller en ven eller veninde med. Det er gratis at være med. 

 

Vi bliver klogere på vores egen eksistens, når vi ser film sammen.

Et samarbejde mellem vores 7 sogne og Nr. Aaby Bio.

Fri entré